Schrijnwerk, renovaties met hoge moeilijkheidsgraad, een volledige nieuwbouw en/of inrichting van uw eigen woning of uw eigen projectontwikkeling… Wij maken of bouwen het! Ook de restauratie van beschermde monumenten is bij ons in goede handen. Laat u inspireren en bouw met ons uw dromen binnen uw budget.

U Hotel Antwerpen

Twee-sterrenchef Viki Geunes en mediafiguur Hans Otten sloegen de handen in elkaar en bieden een ervaring waarin Happiness, Accessibility, Openness en Food Experience centraal staan. Het is een restaurant geworden dat niet zomaar een restaurant is en een hotel dat meer is dan enkel een slaapgelegenheid. Het is een plek die eerder een ontmoetingsplaats is. Een plaats in een leuke omgeving, waar iedereen de hele dag terecht kan om gelijk welke reden: ontspanning, werk, liefde, ontdekking.

Duplex Penthouse Eilandje

Op een prachtige locatie op het Eilandje in Antwerpen mochten wij dit duplex penthouse appartement volledig inrichten. In dit project kreeg de interieurarchitect carte blanche om een prachtig ontwerp te realiseren. Hoogstaande afwerking was een minimum. Wij realiseerden dit rustgevende en inspirerende interieur met tal van prachtige details zoals de gashaard, de indirecte kastverlichting, de houten trap etc. Soms schieten woorden tekort om een project te beschrijven - dit is er een van. Laat de foto's voor zich spreken en droom weg in deze penthouse aan de Schelde.

Inrichting: Duplex Penthouse Eilandje

Moderne villa

Wat is er belangrijker dan de inrichting van uw eigen huis of appartement? Kies daarom voor een partner die uw plannen, ontwerpen en dromen kan realiseren binnen uw budget. Bekijk hier een mooie realisatie van onze interieurafdeling.

Interieurinrichting: moderne villa

Inrichting villa

Wat is er belangrijker dan de inrichting van uw eigen huis of appartement? Kies daarom voor een partner die uw plannen, ontwerpen en dromen kan realiseren binnen uw budget. Bekijk hier een mooie realisatie van onze interieurafdeling.

 

 

inrichting villa interieur klasse beneens parket

Inrichting penthouse

Deze duplex penthouse hebben we omgetoverd tot een oase van rust en geborgenheid. De keuze voor hoogwaardige materialen zoals corian en natuursteen en de gedurfde gebogen vormen van de trap liggen in de lijn van verwachtingen voor een penthouse van dit niveau..

interieur inrichting exclusief Beneens

Pagina's